Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Οι συναντήσεις του Παπανδρέου στην Κρήτη- Εξόρμηση σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζει το ΚΙΝΗΜΑ!

papandreou_kriti3

Στην Κρήτη βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλλης Κοκάλη για τοNEAKRITI.gr, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ετοιμάζει νέα μεγάλη εξόρμηση....
σε όλη την Ελλάδα, με φόντο τις πολιτικές εξελίξεις και με βασικό σταθμό την Κρήτη όπου ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί ισχυρό πυρήνα υποστηρικτών.
Ο Γιώργος Παπανδρέου πέρασε το σαββατοκύριακο στα Χανιά όπου παραβρέθηκε σε κοινωνική εκδήλωση ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τοπικών στελεχών του κινήματος για γεύμα και πολιτική συζήτηση σε γνωστή ψαροταβέρνα στο ενετικό λιμάνι παρουσία και άλλων καλεσμένων εκτός του πολιτικού χώρου.
Δεύτερος σταθμός του Γιώργου Παπανδρέου ήταν το Ηράκλειο, όπου το βράδυ της Δευτέρας συναντήθηκε με στελέχη και φίλους του Κινήματος σε ταβέρνα στο Τσαλικάκι.
papandreou_kriti2
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σ. Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων Μ. Κοκοσάλης, οι πρώην βουλευτές Γ. Σκουλάς και Μ. Στρατάκης, ο Γιώργος Τσικνάκης και απλός κόσμος που ήθελε να ακούσει τι έχει να πει ο πρόεδρος του Κινήματος για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα της ΕΛΣΤΑΤ και τα δεδομένα που έρχονται στο προσκήνιο, αλλά και στο θέμα της χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών, εξαπολύοντας σφοδρά πυρά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για αδιαφάνεια και τον παραγκωνισμό του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, επιρρίπτοντας ευθύνες και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν δέχτηκαν να στείλουν εκπροσώπους τους για τη σύσταση του Συμβουλίου, ανοίγοντας το δρόμο για τις σημερινές εξελίξεις.
Ο Πρόεδρος του Κινήματος είχε θερμό και ζωηρό διάλογο με τον κόσμο, ενώ αναφερόταν στο ενδεχόμενο συμπόρευσης των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας, ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να αφήσουν στο περιθώριο την οργή που εκδήλωσαν για τις προσωπικές επιθέσεις σε βάρος του ίδιου, ακόμη και από πρώην συντρόφους και να στρατευτούν στο σκοπό της χάραξης μιας νέας πορείας για τη χώρα. Μάλιστα φαίνεται πως έδωσε το στίγμα των προθέσεων του αναφέροντας πως ΑΝ επιθυμούν να συγκρουστούμε με τα προβλήματα και το κατεστημένο , θα είμαστε μαζί. αν όχι το Κίνημα θα δώσει τη μάχη αυτόνομα».
Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου