Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Οι ίντριγκες των ζόμπι της Κεντροαριστεράς ας μην προσβάλουν τουλάχιστον τους νεκρούς


Ο Γιώργος Παπαχρήστος, μέσα από τη στήλη του στα ΝΕΑ, αποκάλυψε ότι στις 13 Ιουνίου, στο σπίτι του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου βρέθηκαν οι Σημίτης, Πάγκαλος, Διαμαντοπούλου, Γιαννίτσης, Φλωρίδης και Χρυσοχοΐδης προτείνοντας στον επίσης παρόντα Στουρνάρα την ανάμειξη του με την Πολιτική.....


Στο επίμαχο δημοσίευμα, επιχειρείται μια αναλογία της συνάντησης των 8 με το περίφημο δείπνο των 4 που άνοιξε τον δρόμο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στον Κώστα Σημίτη και αναφέρεται ότι τότε σε εκείνο το δείπνο (Νοέμβριος 1994) συμμετείχαν ο Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Γεννηματάς, η Βάσω Παπανδρέου και ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο Γιώργος Γεννηματάς δεν συμμετείχε σε εκείνο το δείπνο. Είχε φύγει από τη ζωή λίγους μήνες πριν, στις 25 Απριλίου του 1994. Εξάλλου,ΑΝ ζούσε, το δείπνο εκείνο δεν θα είχε ποτέ πραγματοποιηθεί, δύσκολα τότε κάποιος θα είχε μπει στον κόπο να αμφισβητήσει το ότι εκείνος θα ήταν ο αδιαφιλονίκητος διάδοχος του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο τέταρτος εκείνου του δείπνου ήταν ο Παρασκευάς Αυγερινός.

Καλό θα ήταν λοιπόν την επόμενη φορά που οι σοφοί γκουρού της Κεντροαριστεράς θα νιώσουν την ανάγκη να μας ανακοινώσουν τον εκλεκτό τους για δοτό αρχηγό του χώρου, να είναι λιγότερο βιαστικοί στη σύνταξη της διαρροής. Δυστυχώς, οι καιροί προσφέρονται για παρεξηγήσεις.
parapolitiki.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου