Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Το πρόβλημα με το party της χλιδής του Ρέμου στη Μύκονο είναι ότι δεν διοργανώνεται πιο συχνά




Η είδηση επανέρχεται με τέτοια συνέπεια κάθε καλοκαίρι που θα μπορούσε κάποιος βάσιμα να υποστηρίξει ότι πρόκειται πια για κάτι σαν θερινό έθιμο. Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει στη Μύκονο, κάποιοι τα σκάνε χοντρά για να τον ακούσουν και χιλιάδες άλλοι «θίγονται».

Ομολογώ ότι ποτέ δεν....κατάλαβα γιατί αποτελεί θέμα συζήτησης το πόσο χρεώνει ένα club τη σαμπάνια και τα πόσα λεφτά γουστάρει να χαλάσει σε ένα βράδυ ένας πρίγκηπας της Σαουδικής Αραβίας. Αν μου πει κάποιος ότι θα μειωθούν οι ανισότητες στον κόσμο αν ένας εμίρης χαλάσει 200 ευρώ αντί για 20.000 στο Nammos, τότε πάω πάσο...

Αν πάντως πρέπει οπωσδήποτε να σχολιάσουμε κάτι για τα συγκεκριμένα party είναι το ότι καλό θα ήταν να διοργανώνονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερα! Θεωρώντας αυτονόητο ότι ο εισπρακτικός μηχανισμός του Κράτους οφείλει να είναι σε θέση να ελέγξει τη ροή του χρήματος, τα δημόσια ταμεία έχουν μόνο να κερδίσουν από τέτοιες βραδιές.

Μακάρι η Ελλάδα να καταφέρνει κάθε χρόνο να ελκύει όλο και περισσότερα «γερά πορτοφόλια» στα νησιά της, μακάρι η διαρκής άνθηση του ελληνικού τουρισμού να μην επιτυγχάνεται μονάχα με πακέτα all-inclusive.
parapolitiki.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου