Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Εμφανίσεις στην ομιλία Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη με… νόημα...!


Ικανοποιημένοι και με… το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη είναι σήμερα τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ήρθε στη Θεσσαλονίκη και...

κατάφερε να γεμίσει την μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων γνωστού ξενοδοχείου της πόλης!

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας να ακούσουν την δεύτερη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού μετά από ένα μεγάλο διάστημα… αφωνίας!

Ποιες όμως ήταν οι παρουσίες εκείνες που έχουν ιδιαίτερο… νόημα;

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρώην δήμαρχος Εχεδώρου Σπύρος Σταματάκης. Η παρουσία του στην ομιλία του κ. Παπανδρέου έχει ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς πως ο αυτοδιοικητικός είναι μέλος της δημοτικής παράταξης «Δήμος Δέλτα αλλάζουμε μαζί» με ιδρυτή, επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (Δημοκρατικής Συμπαράταξης) στη Β’ Θεσσαλονίκης, Γιώργο Αρβανιτίδης.

Ένα άλλο πρόσωπο που βρέθηκε στην εκδήλωση είναι η πρώην ευρωβουλευτής και γνωστή αρχαιολόγος, Χρυσούλα Παλιαδέλη. Η κ. Παλιαδέλη διετέλεσε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ την περίοδο που αρχηγός του κόμματος ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Σήμερα είναι περιφερειακή σύμβουλος της παράταξης «Συμμετέχω» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάρκο Μπόλαρη.

Μια τρίτη ενδιαφέρουσα παρουσία ήταν αυτή του πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μαγκριώτη, ο οποίος βέβαια σε σχετική ερώτηση της Karfitsa απάντησε πηγαίνει και στις εκδηλώσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ αλλά και του ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Παρών στην ομιλία του ΓΑΠ ήταν και ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης Μπόλαρη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος. Ο κ. Διαμαντόπουλος ακουγόταν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 πως θα ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Θεσσαλονίκης, μια υποψηφιότητα η οποία δεν κατατέθηκε λόγω αντιδράσεων τοπικών στελεχών στη Β’ Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος στο παρελθόν διετέλεσε γραμματέας ΠΑΣΟΚ Νεολαίας Β’ Θεσσαλονίκης.

Στον χώρο της εκδήλωσης βρέθηκε και ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης ο οποίος έβαλε τέλος με αυτόν τον τρόπο στα σενάρια που τον ήθελαν να συζητά με την Φώφη Γεννηματά το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ...


Βαγγέλης Στολάκης

Πηγή: karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου