Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Υπερήφανο «Όχι» του λαού στην ερώτηση των ΑΤΜ «Επιθυμείτε άλλη συναλλαγή;»

Επί μιρού συνόλου τραπεζικών υποκαταστημάτων, έλαβαν: «Επιθυμείτε κι άλλη συναλλαγή;» Ναι: 15% Όχι 85%
Το ποσοστό όσων αρνούνται να συναινέσουν
στην υποταγή της χώρας και πατάνε το βροντερό «Όχι» στο κουμπί του μηχανήματος αυτόματης ανάληψης των τραπεζών όταν τους ρωτάει αν θέλουν να συνεχίσουν μετά την ανάληψη, είναι συντριπτικό!
Η αντίδρασή μπροστά στα ΑΤΜ .....
ερμηνεύεται ως μια καλή ένδειξη της στάσης που θα κρατήσει ο λαός στο δημοψήφισμα: Το 85% όσων έσπευσαν το βράδυ να σηκώσουν τις καταθέσεις τους δεν θέλησε απόδειξη για τη συναλλαγή (πρώτο «Όχι») και ούτε θέλησε να συνεχίσει (δεύτερο «Όχι»).
Η στάση αυτή απέναντι στους .....εκπροσώπους των τραπεζών, ερμηνεύεται από την κυβέρνηση σαν επιδοκιμασία της σκληρής γραμμής που έχει κρατήσει απέναντι στα εκβιαστικά διλήμματα των δανειστών, που εντάθηκαν την περασμένη εβδομάδα, οδηγώντας τις διαπραγματεύσεις σε αδιέξοδο.
Μάλιστα, πολλά στελέχη της κυβέρνησης, με δημοσιεύσεις τους στα social media και με δηλώσεις τους θέλησαν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το φρόνημα του λαού, τονίζοντας ότι οι νδοξότερες στιγμές της πατρίδας μας, έχουν γραφτεί με τα «Όχι».
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook
http://www.protagon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου