Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

«Κεραυνοί» Μωραΐτη για Καραμανλή: «Έχει απύθμενο πολιτικό θράσος»



Καταπέλτης το στέλεχος του Κινήματος Θάνος Μωραΐτης αναφερόμενος στο δημοσίευμα της Real όπου φέρεται ο Κώστας Καραμανλής να είπε οτι «ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καλύτερα περιθώρια διαπραγμάτευσης από τον Αλέξη Τσίπρα».

Όλα αυτά μιλώντας ο πρώην πρωθυπουργός σε…
ταβέρνα, σε τραπέζι με βουλευτές της ΝΔ. Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα και διαβάστε παρακάτω το καυτό σχόλιο του κ. Μωραΐτη το οποίο ανήρτησε στο προφίλ του στο Facebook:


¨Απύθμενο θράσος για τον πολιτικό που εδώ και πέντε χρόνια κρύβεται στη Ραφήνα, κάνοντας πολιτική χαβαλέ μέσα από ταβέρνες, με διαρροές και ευφυολογήματα, χωρίς να έχει πει μισή κουβέντα για την καταστροφική διακυβέρνηση του. Άτολμος, άβουλος, ο άνθρωπος που ευθύνεται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας, που έφυγε βράδυ από το Μαξίμου πετώντας την χρεωκοπία της χώρας ως μπαλάκι στους επόμενους, διαρρέει σήμερα στη Real οτι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καλύτερα περιθώρια διαπραγμάτευσης απ’ότι έχει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Η ανίερη πολιτική συνεργασία Τσίπρα – Καραμανλή σε όλο της το μεγαλείο, με πρώτο θύμα την αλήθεια…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου