Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ;;;;;

Ε
ίναι μια από τις φράσεις που συνήθως χρησιμοποιούν στις δηλώσεις και συνεντεύξεις τους οι Λαφαζάνηδες του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά και ο αρχηγός τους και πρωθυπουργός Τσίπρας. "Θέλουν να τσακίσουν τη χώρα και να μας εξευτελίσουν"!!!! Σύμφωνα με αυτή την ακραία κομμουνιστοειδή λογική οι Ευρωπαίοι: Μέρκελ, Σόιμπλε, Ντάισελμπλουμ, Ντράγκι, Γιούνκερ, Σουλτς, Λαγκάρντ και μερικοί ακόμη, κοιμούνται και ξυπνούν με μια μονάχα έγνοια: πώς να τσακίσουν την Ελλάδα και να εξευτελίσουν τους Έλληνες!!!!....



Είναι έτσι; Όχι βέβαια, δεν είναι έτσι. Αυτό που δεν θέλουν να καταλάβουν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, που σχεδόν υπέκλεψαν την ψήφο του ελληνικού λαού, είναι ότι υπάρχει μια διεθνής πολιτική με αρχές και κανόνες, υπάρχει μια Ευρωπαϊκή Ένωση που βασίζεται και αυτή σε αρχές και κανόνες, υπάρχουν ευρωπαϊκοί και διεθνείς οργανισμοί που απαιτούν από τους συμμετέχοντες δικαιώματα και υποχρεώσεις, υπάρχει μια κατακτημένη συμπεριφορά μεταξύ των εταίρων... Όμως όλα αυτά δεν τα αποδέχτηκαν ποτέ οι Συριζαίοι κι αν ο Τσίπρας παλεύει απεγνωσμένα να δείξει κάτι διαφορετικό, δυστυχώς αυτό αποδεκατίζεται στη γένεσή του από τους συντρόφους του.

Υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ένας φαύλος κύκλος αλληλοτροφοδοσίας ψευδαισθήσεων. Οι άνθρωποι του κυβερνώντος κόμματος αγνοούν την οικονομική και πολιτική πραγματικότητα. Κατασκευάζουν συνεχώς συλλογισμούς για να υπηρετήσουν κάποιες λέξεις, οι οποίες μπορεί να τηρούν τη λογική της γραμματικής, όμως αδιαφορούν για την στερεότητα του λογικού υπόβαθρου της πολιτικής. Και τα φραστικά πυροτεχνήματα δίνουν και παίρνουν, διότι δημιουργούν μέθη για να αποσπάσουν από τη μάζα του λαού, που έχει πεδικλωθεί στην επαναστατική γυμναστική, μια βιαστική και ανεξέταστη επιδοκιμασία, και να εισπράξουν χειροκρότημα ή επυφημίες.

Ωστόσο, πιστεύω ότι όλα αυτά έχουν οδηγήσει την πολιτική κατάσταση στο μη περαιτέρω. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται το καλαμπούρι της φραστικής ερωμανίας του πρωθυπουργού ή των Λαφαζάνηδων. Η ζέουσα πραγματικότητα τους καλεί ν' αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να ασκούνται σε παιχνίδια πολέμου με τους Ευρωπαίους ή θα προσγειωθούν ώστε να υπάρξει μια δημοκρατική διέξοδος ποου δεν έχει σχέση με ρήξεις και άλλες συριζαίικες ανοησίες.

Οι Ευρωπαίοι δεν θέλουμε να είναι εχθροί μας. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι τους ασκούν μια πολιτική που εξυπηρετεί πρωταρχικά τα συμφέροντα των χωρών τους και συγχρόνως προσπαθούν να τα συγκεράσουν με εκείνα της ΕΕ. Δεν είναι δυνατό να πιστέψει κανείς ότι στην ημερήσια διάταξη των Ευρωπαίων είναι το "τσάκισμα" και η "τιμωρία" της Ελλάδας και ο "εξευτελισμός" των Ελλήνων, όπως κραυγάζουν καθημερινά οι κάθε λογής Λαφαζάνηδες, Φλαμπουράρηδες, Σκουρλέτηδες καιΣτρατούληδες, οι οποίοι ανεύθυνα και επιπόλαια καθημερινά μιλάνε για εκλογές, για δημοψηφίσματα, για ρήξεις, στολίζοντας ταυτοχρόνως τους δανειστές με όποιο κοσμητικό επίθετο βρίσκουν πρόχειρο, χαρακτηρίζοντάς τους ιδιαιτέρως ως ανάλγητους. Και το κάνουν αυτό διότι ποντάρουν στον συναισθηματισμό των Ελλήνων και στο θυμικό τους. Αλλά ίσως αργήσουν να καταλάβουν ότι αυτοί θέλουν να τσακίσουν την χώρα και να μας εξευτελίσουν διεθνώς.
http://nikoslagadinos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου