Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Σε τι ακριβώς διαφωνεί η Νέα Δημοκρατία του «Μένουμε Ευρώπη» με τη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ;


Η Νέα Δημοκρατία, κυρίως μέσω των διαδηλώσεων «Μένουμε Ευρώπη», επιχειρεί να συστηθεί ξανά στους Έλληνες πολίτες ως μια δήθεν φιλοευρωπαϊκή και φιλελεύθερη παράταξη που αποστρέφεται τον κρατισμό και τον λαϊκισμό.

Η προσπάθεια της είναι.... φιλότιμα αφελής, μιας και ο ελληνικός λαός μπορεί μεν να έχει κοντή μνήμη αλλά δεν ξεχνά και τόσο εύκολα. Πριν λοιπόν μας τρελάνουν εντελώς, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σε τι ακριβώς διαφωνεί η Νέα Δημοκρατία με τη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ; Τι διαφορετικό συμβαίνει στη χώρα από τις Ευρωεκλογές του 2014 και μετά; Έσκιζε ή δεν έσκιζε το Μνημόνιο ο Αντώνης Σαμαράς; Έδιωχνε ή δεν έδιωχνε το Δ.Ν.Τ;

Θυμίζω ότι η Νέα Δημοκρατία, που τώρα καλεί σε συγκεντρώσεις, δεν έχει δεσμευτεί ότι θα ψηφίσει την όποια συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αντώνη Σαμαρά να φλερτάρει με το κωμικό αντιμνημονιακό παρελθόν του και ξαφνικά να ενοχλείται από τους πολλούς φόρους.

Όπως έχει επανειλημμένως τονίσει η Παραπολιτική, η πραγματική δυστυχία της χώρας είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα άλλο από την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού και τυχοδιωκτισμού και κυρίως τρέφεται από το θράσος και την ανυποληψία των αντιπάλων του.

Από τον Ιούνιο του 2011 και μετά, δυστυχώς όλα τα κόμματα είναι αντιμνημονιακά και ανεύθυνα, γι' αυτό και ουδείς δικαιούται να επιχειρεί τη μονοπωλιακή εκπροσώπηση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. 
- See more at: http://www.parapolitiki.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου