Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Επιτέλους! Ο κυρ Αλέκος βρήκε συμπαίκτη για την μεσημεριανή του πρέφα!!

flabouraris_22052015.jpg

Αλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ανήκει στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, «αποκαταστάθηκε» προ ημερών. [parapolitika]
Πρόκειται για τον...
«συγκεντρωσιάρχη» του σημερινού πρωθυπουργού, Γιώργο Πιαντέ, που έπαιξε σημαντικό ρόλο κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο σε όλες τις εκδηλώσεις του κόμματος, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Τσίπρας, και ο οποίος διορίστηκε πριν από λίγες ημέρες ως ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου, Αλέκου Φλαμπουράρη.

Με τον ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου, όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει, γνωρίστηκε κατά τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης που τελικά δεν έγινε ποτέ. Ηταν τέλη Αυγούστου του 1999 όταν σχεδιαζόταν η οργάνωση του Φεστιβάλ Νεολαίας του τότε Συνασπισμού. Ωστόσο, ο μεγάλος σεισμός του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα ματαίωσε τα πάντα. «Από τότε όλα κυλούσαν με ρυθμούς καταιγίδας. Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, συνέδρια, πρόεδρος του κόμματος, εκλογές 2009, εκλογές Μάη και Ιούνη 2012, ευρωεκλογές 2014», είχε πει σε συνέντευξή του.

Epikairo: Επιτέλους, ο κυρ Αλέκος βρήκε τον μπουφετζή για να του φτιάχνει τα κρύα του τα φρέντα το πρωϊ, τον άνθρωπο που θα πίνει τα τσιπουράκια του το μεσημέρι και τον συμπαίκτη στα τουρνουά πρέφας που θα διοργανωθούν από τον Ιούνιο και έπειτα στην Αντιπροεδρία. Στην υγεία της αξιοκρατίας!!
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου