Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Πάει καλά ο Μιχελογιαννάκης; [Η απορία είναι ειλικρινής]

2015-05-18_2.50.11_.png
 Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες και τους ζητάει να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας αντάρτικο κατά της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα ο βουλευτής από την Κρήτη καλεί εργαζόμενους, συνταξιούχους και διανοούμενους να αντιδράσουν στα ζητήματα των ιδιωτικοποιήσεων όπως του ΟΛΠ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, του ΕΝΦΙΑ, αλλά και της μείωσης των συντάξεων...
Μάλιστα στην πρόταση του κάνει αναφορά και στον πρωθυπουργό λέγοντας πως θα πρέπει οι πολίτες να του έχουν εμπιστοσύνη, αλλά θα πρέπει να αντιδρούν όταν θίγονται τα δικαιώματά τους και να κατεβαίνουν και στους δρόμους. «οφείλουμε να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τσίπρα αλλά και χωρίς γεμάτες πλατείες τίποτε δεν μπορεί να γίνει», αναφέρει χαρτακτηριστικά.

Η πρόταση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη σε εργαζόμενους, συνταξιούχους και διανοούμενους -> εδώ

Εpikairo: Αυτοί δεν είναι κυβέρνηση, είναι «σχήμα λόγου». Ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πολιτικά μονάχα για να διαμαρτύρεται. Όταν ήταν στην αντιπολίτευση, ήταν αγανακτισμένοι με την κυβέρνηση. Έγιναν κυβέρνηση, διαμαρτύρονται κατά της Ε.Ε.. Αν μπουν επικεφαλής της Ε.Ε. θα επιτίθενται στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Αν τους δώσουν τα κλειδιά του πλανήτη, θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας κατά του πλανήτη Άρη και της Αφροδίτης. 

Αυτό όμως το φαινόμενο, που κυβερνούν και κάνουν αντάρτικο στους ίδιους τους τους εαυτούς, δεν το διαγιγνώσκει ούτε ο καλύτερος ψυχίατρος.
- See more at: http://epikairo.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου