Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Στον ΚΑΟΔ American Genetics και για την επόμενη χρονια οι Μανόλης Παπαμακάριος και Δημήτρης Τσαλδάρης.

Οι Μανόλης Παπαμακάριος και Δημήτρης Τσαλδάρης θα αγωνίζονται και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον ΚΑΟΔ. Αυτό προέκυψε το βράδυ της Πέμπτης μετά από το γεύμα που είχανε οι δύο διεθνείς έμπειροι παίκτες με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Βασίλη Τσακτσαρλή παρουσία του προέδρου της Αριστείδη Ιωαννίδη....
Επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν η συνέχιση της συνεργασίας τους πριν ακόμη από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πορεία των συζητήσεων όπου δεν άργησαν να δώσουνε τα χέρια. Πλέον το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ. Το σίγουρο πάντως είναι ότι με την άμεση παραμονή των Παπαμακάριου και Τσαλδάρη ο Κώστας Μέξας έχει καλύψει δύο από τις πέντε θέσεις της βασικής πεντάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Για τους υπόλοιπους Έλληνες συμβόλαιο έχουνε οι Διαμαντής Σλαφτσάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος και Αλέξης Σπυριδωνίδης ενώ ερωτηματικό παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Θόδωρο Ζάρα που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Κι όσο για τους ξένους συμβόλαιο έχει ο διεθνής Νεοζηλανδός Ρομπ Λο με αποτέλεσμα σε πρώτη φάση ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας να καλείται να κινηθεί για τον βασικό σέντερ και έναν βασικό Αμερικανό γκαρντ που θα σηκώσει βάρος στο σκοράρισμα.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου