Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Σπουδαίος American Genetics ΚΑΟΔ στο φιλικό με τη Μέγκα Λεκς και νίκη με 72-48!


Σπουδαίος American Genetics ΚΑΟΔ στο φιλικό με τη Μέγκα Λεκς και νίκη με 72-48!

Την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε ο American Genetics ΚΑΟΔ και μέσα από το διεθνές φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τη σερβική Μέγκα Λεκς, την οποία κέρδισε πολύ εύκολα στο “Δ. Κραχτίδης” με σκορ 72-48 (28-33)!.....

Ο Κώστας Μέξας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του, εκτός από τον τραυματία Δημήτρη Τσαλδάρη και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά όλων, κυρίως στην αμυντική λειτουργία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο American Genetics ΚΑΟΔ ανάγκασε την Μέγκα Λεκς να σκοράρει μόλις 6 πόντους στην τρίτη περίοδο…
“Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι, που θα μας βοηθήσει να κρατηθούμε σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του αγώνα που έχουμε στη Ρόδο με τον Κολοσσό. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, είχαν αρκετά καλή παρουσία και στην επίθεση. Μου άρεσε η εικόνα μας σήμερα, στόχος μας είναι να την διατηρήσουμε και στον επίσημο αγώνα που έρχεται”, τόνισε ο Μέξας.
AMERICAN GENETICS ΚΑΟΔ: Τρότερ 4, Κολοβής, Χάρις 6, Γεωργάκης, Άτκινς 5 (1), όντομ 15 (1, Σπυριδωνίης 3 (1), Μισέλ 12, Ζάρας 10 (1), Λο 9 (1), Χρυσικόπουλος, Παπαμακάριος 8 (2).
ΜΕΓΚΑΛΕΚΣ: Κέσελι 2, Κρστιτς 7, Μιλένοβιτς 4, Τζόκιτς 1, Σούλοβιτς 6, Γουέμπστερ 11 (1), Σίμοβιτς, Ζάγκορατς 11 (1), Νίκολιτς, Μούσλι 6, Ντόκοβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου