Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

Μία νέα φιλία ξεκίνησε απόψε…

Ο απολαυστικός διάλογος Βαρουφάκη – Γεωργιάδη…
Τον χορό τον άνοιξε ο Άδωνις, φυσικά, ο οποίος μετά την ομιλία Βαρουφάκη πήρε τον λόγο και πρότεινε στον υπουργό Οικονομικών να πάρει μερικά μαθήματα από τον Μάκη Βορίδη.
«Μία μέρα μετά τη…
μεγαλειώδη γκάφα σας με το ΦΕΚ και τη σύμβαση να κάνετε μαθήματα στους βουλευτές της ΝΔ, πάει πολύ» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών.

«Θα έπρεπε να ξεκινήσετε με μία συγγνώμη και αν για κάποιο λόγο δε γνωρίζετε πως βρίσκετε τα ΦΕΚ εγώ ευχαρίστως θα στείλω τον κ. Βορίδη που είναι ευγενέστερος εμού να σας δείξει στο κομπιούτερ πως γίνεται» πρόσθεσε.

Απολαυστική ήταν όμως και η απάντηση Βαρουφάκη: 

«Μου ζητάτε να εγκαινιάσουμε την εξαιρετική νέα φιλία μας που ξεκινάει σήμερα επιβάλλοντάς μου να πω ψέματα. Δεν θα το κάνω αυτό γιατί νομίζω ότι η φιλία μας έχει μεγάλη σημασία από εδώ και πέρα», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Μου ζητάτε να πω ότι χθες έσφαλα όταν απάντησα σε ερώτηση βουλευτή ο οποίος μου είπε κάτι απλό: υπάρχει στο πρωτόκολλο του υπουργείου σου η επιστολή Χαρδούβελη. Η απάντηση είναι όχι. Δεν θα μπορούσα να πω ελάτε μαζί, να έρθει και ο κ. Βορίδης να μπούμε στο Internet να τη βρούμε», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης και συνέχισε:

«Σας μιλώ ειλικρινά όταν μπήκα στο γραφείο μου τις πρώτες μέρες ζήτησα από τις υπηρεσίες να μου φέρουν τη δανειακή συμφωνία. Η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου