Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Να πάρει θέση ο πρωθυπουργός Διολίσθηση σε … άκρατο εθνικισμό

petalotisΑντιφάσεις στις τοποθετήσεις των πολιτικών στελεχών του κυβερνητικού συνασπισμού, από τη μία, αλλά –κυρίως- επικίνδυνη διολίσθηση προς έναν άκρατο εθνικισμό, διαπιστώνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, που με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Γιώργου Πεταλωτή, εστιάζει στον Πάνο Καμμένο. 
Ο ίδιος κάνει λόγο για μετατροπή του δημόσιου λόγου της...
κυβέρνησης σε «εθνικιστικό παραλήρημα» που οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς, θυμίζοντας τα ολέθρια αποτελέσματα της χρήσης του εθνικισμού για αποπροσανατολισμό των πολιτών σε εποχές οικονομικής κρίσης. Καλεί μάλιστα τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση επί του θέματος, προκειμένου να σταματήσει αυτή η διολίσθηση που κινδυνεύει να βλάψει σοβαρά τα προβλήματα της χώρας.
Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Πεταλωτή έχει ως εξής  :
Ενώ πληθαίνουν οι αντιφάσεις στις καθημερινές τοποθετήσεις των πολιτικών στελεχών του κυβερνητικού συνασπισμού, παρατηρείται ταυτόχρονα μια επικίνδυνη διολίσθηση προς έναν άκρατο εθνικισμό. Με αιχμή του δόρατος τον κ. Καμμένο, ο οποίος ασκεί πλέον ρόλο πολύ πέραν των καθηκόντων του, τον οποίο δυστυχώς ακολουθούν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετατρέπεται ο δημόσιος λόγος της κυβέρνησης σε εθνικιστικό παραλήρημα και οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς. Σύμφωνα με την ιστορική εμπειρία, σε εποχές οικονομικής κρίσης ,η χρήση του εθνικισμού για αποπροσανατολισμό των πολιτών, έφερε πάντα ολέθρια αποτελέσματα. Ο πρωθυπουργός οφείλει ο ίδιος προσωπικά να πάρει θέση και να σταματήσει την διολίσθηση αυτή, η οποία κινδυνεύει να βλάψει σοβαρά τα συμφέροντα της χώρας.

gatosstakeramidia.blogspot.g

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου