Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Η απόλυτη γελοιότητα !...

Προχθές το βράδυ μίλησε σε εκδήλωση του Deree στην Αθήνα, η Παναρίτη, αυτή η σύμβουλος του Βαρουφάκη, πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ 
 Στο κρεσέντο των τραυλισμών της, λοιπόν, η κυρα-Λένα μπουμπούνισε και το : "... όταν λέμε ότι έχουμε πρόβλημα ρευστότητας (οι δανειστές) μας απαντούν μην πληρώσετε και κανένα μισθό για 1-2 μήνες, μείνετε χωρίς μισθούς για 1-2 μήνες...", αφήνοντας σύξυλους τους ....ακροατές της, στην εκδήλωση και προκαλώντας χαμό, την επόμενη, στα ΜΜΕ. 
 Προσέξτε, ιδιαίτερα, τη συνέχεια, όταν η υπόθεση πήρε έκταση και έκαναν παρέμβαση οι δημοσιολόγοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 
 Λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής, διαρροή από το υπουργείο οικονομικών υποστήριξε, πως "... η σχετική αναφορά από τους πιστωτές -την οποία αποκάλυψε η Παναρίτη- έγινε στο περιθώριο των συναντήσεων στις Βρυξέλλες, πριν συνεδριάσει την Τρίτη το Brussels Group...", και μάλιστα ενώπιον του κυρίου Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται και να αντέδρασε έντονα λέγοντας, πως "...είναι ντροπή και μόνο να το συζητάτε κάτι τέτοιο, δεν θέλω να ξανακούσω κάτι τέτοιο..."
Επιβεβαίωσαν, λοιπόν, οι του ΥΠΟΙΚ, την αποκάλυψη της Παναρίτη και ταυτόχρονα, ευκαιρίας δοθείσης, έκαναν και τη, σχετική, αβάντα στον Βαρουφάκη, παρουσιάζοντάς τον, ως αδέκαστο ελληναρά διαπραγματευτή, που δεν σηκώνει "μύγα στο σπαθί του" ! 
 
 Αμέσως μετά, όμως, συναισθανόμενοι το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί με τους δανειστές, με τη μαλακία που έκανε, η κυρα-Λένα το γύρισαν, εντελώς, ανάποδα :"...οι συγκεκριμένες αναφορές, στο πλαίσιο δημόσιας εκδήλωσης, σχετίζονταν με τη στάση των δανειστών σε περιόδους πριν από το 2015. Ως εκ τούτου, τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...". 

Τσάμπα μάγκας, λοιπόν, ο Βαρουφάκης και πρωτοφανές ξεβράκωμα των προπαγανδιστών της Νίκης και του Μαξίμου !... 

 Σταμάτησαν εκεί ; ΄Οχι βέβαια, τόκαναν χειρότερο !... 

 Αργότερα το απόγευμα, πάντα χθες Παρασκευή, το υπουργείο οικονομικών, με επίσημο δελτίο τύπου, (κι όχι διαρροή αυτή τη φορά...), διατυμπανίζει, πως "... «το υπουργείο Οικονομικών και η ελληνική κυβέρνηση δεν μπήκαν ούτε μια φορά στο δίλημμα αν θα πρέπει να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις ή δανειακές υποχρεώσεις και φυσικά δεν πρόκειται να μπουν ούτε και στο μέλλον. Τέτοια διλήμματα στις δημοκρατίες είναι εκτός πραγματικότητας...". 

Ας προσέξουμε : η παραπάνω δήλωση δεν διαψεύδει το γεγονός, (διαψεύδει, όμως, τη νεότερη εκδοχή της Παναρίτη, η οποία, πλέον, γίνεται ρόμπα...), και αναγνωρίζοντας, στην ουσία, πως πράγματι οι δανειστές είπαν, για τους μισθούς και τις συντάξεις, επικεντρώνει στο ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν δέχτηκαν να μπουν σε τέτοια διλήμματα, (που τέθηκαν !...). 

 Οι γελοίοι ! Φαίνεται, πως στο τέλος, συμπέραναν, πως η καλύτερη εκδοχή γι΄ αυτούς, ήταν να επωφεληθούν από το περιστατικό και να παρουσιαστούν, ως σκληροί διαπραγματευτές και ως ήρωες ! (Κι ας κουρεύεται η Παναρίτη κι ας γελάει και το παρδαλό κατσίκι !...).
 http://logoplokies.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου