Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Άρχισαν να παίρνουν καρέκλες οι Καραμανλικοί;..Το ξέπλυμα συνεχίζεται...

ImageHandler.ashx.jpeg

Ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών [Tομέας Θεσμών & Δημοκρατίας]: Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση «για πρώτη φορά Αριστερά»...! Διότι:.....
1. Παρά τους ισχυρισμούς της ότι προχωρεί σε περιορισμό δαπανών, προσθέτει μία επιπλέον θέση Γενικού Γραμματέα στις ήδη τρεις που είχε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τοποθετώντας στην ενιαία θέση του Γενικού Γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διαφάνειας, που κατέχει ήδη ο κ. Κ. Παπαϊωάννου, και τον πρώην εισαγγελικό λειτουργό κ. Παπαγγελόπουλο.

2. Τοποθετεί σε αυτήν την θέση τον κ. Παπαγγελόπουλο, που είχε τοποθετηθεί στην ευαίσθητη και απολύτως εμπιστευτική θέση του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) επί διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, πολλαπλασιάζοντας τα ερωτήματα για το τι μπορεί να σημαίνει η συνεχής αυτή σειρά «συμπτώσεων», μετά την επιλογή του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και την εξαίρεση της κυβερνητικής περιόδου 2004-2009 από το πεδίο έρευνας της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τις αιτίες εισόδου της χώρας στο Μνημόνιο.

3. Εμφανίζεται τουλάχιστον αδιάφορη (;) για το γεγονός ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος, ως Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, είχε αναλάβει την υπόθεση εκτύπωσης και διανομής χιλιάδων υβριστικών φυλλαδίων κατά του Γιώργου Παπανδρέου, κατά την προεκλογική περίοδο του 2004, υπόθεση για την οποία δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα από την έρευνά του.

epikairo: Καίρια η ανακοίνωση του Κινήματος για να μην πέσουμε αύριο από τα σύννεφα. Έχουμε πολλάκις αναφερθεί για την υπόγεια διασύνδεση Καραμανλή-Τσίπρα και τον ρόλο Καμμένου και επιβεβαιωθήκαμε με την επιλογή Παυλόπουλου για ΠτΔ. Δυστυχώς, η κυβέρνηση συνεχίζει απροκάλυπτα να κάνει επιλογές συνδιαλλαγής και να στηρίζει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση που χρεοκόπησαν τη χώρα.

Το ξέπλυμα συνεχίζεται...
- See more at: http://www.epikairo.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου