Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Κωλοτούμπες

Photo: Nick Paleologos / SOOC
Σας παρακαλώ, παίδες μου αγαπημένοι, εσείς τουλάχιστον που έχετε ένα άλφα IQ να μη βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Το δέντρο είναι η κωλοτούμπα που  κάνει ο Τσίπρας και το δάσος είναι οι δεκάδες κωλοτούμπες που διαδραματίζονται σε καταιγιστικούς ρυθμούς γύρω μας.,,,,,

Πρώτη και αηδιαστικότερη η κωλοτούμπα των καναλιών. Μέχρι μια βδομάδα πριν τις εκλογές, πριν δηλαδή ενημερωθούν από τα τελευταία γκάλοπ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει κεφάλι ανεπιστρεπτί, είχαν ανοίξει τα μπαούλα με τους εμφυλιοπολεμικούς βρυκόλακες και μας φόβιζαν ότι θα σηκώνεται εναλλάξ φονικό τσουνάμι στο Φάληρο και ο τυφώνας Μαριγούλα στα ηπειρωτικά της χώρας κάθε φορά που θα πέφτει μια συριζοψήφος στην κάλπη. Οι παππούδες έτρεμαν ότι θα ανοίξει η πηγάδα του Μελιγαλά και θα τους καταπιεί κι αυτούς και το 1 ευρώ που είχαν στην τσέπη τους. Επί 2-3 συναπτά χρόνια οι καναλάρχες μόνο κονκάρδες δεν μοίραζαν στο στιλ «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ» και «ΑΤΖΕΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΓΕΛΟΣ». Με λίγα λόγια, αν είχες πέσει σε κώμα στις αρχές Ιανουαρίου και ξυπνούσες αίφνης σήμερα θα νόμιζες ότι τρελάθηκες. ΟΛΟΙ είναι συριζόφιλοι τώρα. Ο Αλέξης δεν είναι πια ανεύθυνος λαϊκιστής, είναι αγωνιστής, είναι νέος, είναι έντιμος με Ε κεφαλαίο. Η γυναίκα του, κυρία με Κ κεφαλαίο. Το παιδί του, παιδί με Π κεφαλαίο. Ο Βαρουφάκης, που κάποτε τον λέγανε Μπαρουφάκη, τώρα είναι απλά γαμάτος - ακόμα και η γυναίκα του γαμάτη είναι. Και η κόρη του το ίδιο. Και ο περιπτεράς του σίγουρα θα έχει κολλήσει λίγη από την απεριόριστη γαματοσύνη του. Αν μάλιστα υπήρχαν ισοδύναμα της γαματοσύνης του σε ευρώ, τώρα δεν θα αποπληρώναμε μόνο τα δικά μας χρέη αλλά θα δανείζαμε και στο Ποδέμος να κάνει τη δουλειά του.
Αγαπητοί τσανακογλείφτες της εξουσίας, σκάστε πια. Βάλτε μέτρο στα ρεπορτάζ σαν κι αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή (συναδελφος Βαρουφάκη από Αυστραλία δηλώνει πως δεν είναι λάθος του που είναι κούκλος, είναι λάθος του θεού!!!). Κόφτε τις εκτιμήσεις περί του γόη διαπραγματευτή που «θα γοητεύσει» τους μαλάκες ξένους λες και είναι κόμπρες σε μαροκάνικο παζάρι. Ακόμα και στον σοφό λαό, που τσιμπάει σα χάνος σε οποιαδήποτε κορώνα, δάκρυ, σοκολάτα, γούτσου-γούτσου, αγάπη μόνο, και την ίδια στιγμή (ω δόξα στον Ιονέσκο) γενικευμένο ψόφο, ακόμα και στο πιο γίδι ψηφοφόρο, λοιπόν, είμαι σίγουρη ότι προκαλείτε μια ελαφρά τάση για εμετό κάθε που ακούει το σήμα των ειδήσεων. Είστε γελοιοδέστεροι και από τη Γιάννα που βγήκε με συνολάκι αξίας 678.985 ευρώ να αναγγείλει τη νίκη του λαού τη μέρα των εκλογών. Ξέρουμε ότι φοβόσαστε μήπως ήρθε η ώρα να πληρώσετε αυτά που χρωστάτε επί χρονάκια για τις συχνότητες. Ξέρουμε ότι αγωνιάτε μη χαλάσουν οι μπίζνες που είχατε στήσει με τους προηγούμενους. Κι εσείς φυσικά ξέρετε ότι η εξουσία, κάθε εξουσία, σας έχει απόλυτη ανάγκη για να επιβιώσει. Αλλά μην το κάνετε τόσο απερίφραστα, τόσο ανενδοίαστα, τόσο αηδιαστικά γιατί δεν έχω και ρευστότητα να πάω να αγοράσω αντιεμετικά στο φαρμακείο. Κι αυτά εισαγόμενα είναι.
Υ.Γ: Κύριε Τσίπρα μου εσείς κάντε ελεύθερα κωλοτούμπα, σας ικετεύουμε. Τη δικιά σας κωλοτούμπα όχι μόνο θα τη αποδεχτούμε αλλά θα την πανηγυρίσουμε. Εγώ προσωπικά έχω κάνει τάμα στην Παναγία την αναποφάσιστη και στον Άμλετ τον Δανό (και ελαφρώς μαλάκα) πρίγκηπα να ανάψω μια λαμπάδα στο μπόι του Σόιμπλε, αν τα βρείτε και δεν αναγκαστώ να αντικαταστήσω το κωλόχαρτο με τεμάχια παλιών Financial Times. Άλλωστε, ας είμαστε ρεαλιστές: μέγα μέρος αυτών που σας ψηφίσαμε το κάναμε γιατί ΔΕΝ (επαναλαμβάνω ΔΕΝ) πιστεύαμε ότι θα τα υλοποιήσετε. Και που είναι κομματάκι παράλογο, τι έγινε; Ως γνωστόν, οι Έλληνες τη Δημοκρατία έχουμε εφεύρει, όχι τη Λογική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου