Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Πόση Παναρίτη να «σβήσει» η Αυγή;

2015-02-12_1.36.26.png

Το κείμενο με τίτλο «Ο "ύποπτος" ρόλος της κ. Παναρίτη...» είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα Αυγή στις 03/05/2012. Το κείμενο αυτό δεν υπάρχει πια, δεν είναι μαζί μας. Αιωνία του η μνήμη τού λινκ (ο τάφος εδώ). Βέβαια, μπορεί να σβήνουν και να μην προλαβαίνουν στην Αυγή τις επιθέσεις στις δευτεράντζες του ΓΑΠ που έγιναν αιχμές διαπραγμάτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, όμως οι αναμνήσεις θα μας συνοδεύουν για πάντα:...

Αυγή / Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/05/2012 :

Η Έλενα Παναρίτη ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, γνωστή από όσα "πρόσφερε" στην "ανοικοδόμηση" της οικονομίας του Περού επί Φουτζιμόρι (ο οποίος σήμερα κατηγορείται για διαφθορά και ζει στην Ιαπωνία...). Γνωστή για τις μάλλον νεοφιλελεύθερες οικονομικές αντιλήψεις της, η Ελ. Παναρίτη άλλαξε "μέντορα" και από τον Γ. Παπανδρέου πήγε στον Αντ. Σαμαρά!

"Ο κ. Σαμαράς μου κάνει και εμένα εντύπωση, αλλά μου κάνει πολύ θετική εντύπωση", λέει (στο "Ράδιο 9") και υποστηρίζει ότι "ο κ. Σαμαράς έχει κάνει μια πολύ σοβαρή αντιμετώπιση στη γραφειοκρατία και την έχει ξεκάθαρα δηλώσει ως κεντρικό σημείο των αλλαγών: Μία μικρή κυβέρνηση 15 -λέει- υπουργών και μία διαχείριση χαμηλών τριβών με χαμηλή γραφειοκρατία".

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως η Ν.Δ. "μοιράζει" αυτή την συνέντευξη, θεωρώντας ότι την ενισχύει προεκλογικά, λες και πήρε "φλουρί κωνσταντινάτο". Προσωπικά, και με όλο τον σεβασμό στην κυρία και το όντως πλούσιο βιογραφικό της, θα σκεφτόμουν μήπως την έχει βάλει το ΠΑΣΟΚ. Αλλά η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. μπορεί και να την ανεβάσει στο μπαλκόνι του Ζαππείου!"

Με αυτά και με αυτά, άρχισε να μπερδεύεται και η Ραχήλ. Θα πάει στη φάμπρικα, ως ν.8, να κόβει δραχμές ή στη διπλανή υπόγα να αναδεύει το μπλάνκο στον κουβά της Αυγής και να το ρίχνει πιτσιλιά πιτσιλιά στα ποστ που δεν έχουν πέσει ακόμη κάτω από τις μνημονιακές σφαίρες;
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου