Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Είναι τρελοί αυτοί οι Καμμένοι..

kammenoveloni_10022015.jpg

Σ' ένα post, παραθέτουμε την γνώμη του Υπουργού Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και της βουλευτού των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ακολουθεί σύντομο σχόλιο του epikairo:....
 Καμμένος στον Πρετεντέρη [via]: Μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή» στο Mega, ο κύριος Καμμένος τόνισε πως μπορεί να υπάρξει χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ, την Ρωσία και την Κίνα.

«Εχω πολύ καλή σχέση με τη Ρωσία. Συζητάμε με τους Ρώσους για το Plan B. Σκέφτονται να άρουν το εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα και να ξαναρχίσουν τις εισαγωγές», δήλωσε, μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως «μας ενδιαφέρει η συνεργασία για τον αγωγό με τους Ρώσους».

Ο κ. Καμμένος, ακόμη, είπε πως διαφωνεί με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με το «60-70%» του μνημονίου, αλλά και με την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας".

Χρυσοβελώνη στον ΣΚΑΙ [via]: "Διαλλακτική προς μια συμφωνία με την Ευρώπη βασιζόμενη σε ένα μεγάλο ποσοστό των όρων του Μνημονίου εμφανίστηκε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κυρία Χρυσοβελώνη υποστήριξε ότι «μέσα στο Μνημόνιο υπήρχαν όροι προς την σωστή κατεύθυνση. Κάποιες απ' τις μεταρρυθμίσεις ήταν προς την σωστή κατεύθυνση». Με αυτό τον τρόπο η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σχολίασε την προαναγγελία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ότι στις μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσει η κυβέρνηση θα προστεθεί το 70% των μεταρρυθμίσεων ή δεσμεύσεων που περιλαμβάνονται στο παρόν Μνημόνιο".

Epikairo: Είναι τρελοί αυτοί οι Καμμένοι και δυστυχώς αυτοί μας κυβερνούν. Από τη μια ο Καμμένος επί της ουσίας μας λέει ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ, κάτι που θα είχε ενδιαφέρον να ερωτηθεί από τους έλληνες πολίτες που ψήφισαν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, από την άλλη η Χρυσοβελώνη, πιστή στην γραμμή Βαρουφάκη, αδειάζει τον πρόεδρο και Υπουργό της. Το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι ο Καμμένος εμμένει στην ίδια χρεοκοπημένη λογική δανεισμού από την Ρωσία και από την Κίνα και πραγματικά εκφράζουμε ανησυχία για το εάν ο Καμμένος έχει συμβολή στην μέχρι τώρα αδιάλλακτη θέση του Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαίους εταίρους.

Όπως και να χει, τελικά η εξουσία είναι γλυκιά και τώρα που η συγκυβέρνηση βρίσκεται στο μήνα του μέλιτος με την κοινή γνώμη, μπορεί να λέει και μια μπαρούφα παραπάνω. Όλοι αυτοί οι τύποι θα κριθούν από την 28η Φλεβάρη και μετά. Έως τότε, ας παρακολουθούμε πιρουέτες επιπέδου Τσίρκου..
- See more at: http://epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου