Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Υγιείς δυνάμεις εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου...

Παραιτήθηκε από μέλος ο νεαρός αντιδήμαρχος Άγγ. Δημητρόπουλος...
Στελέχη που φέρνουν αέρα ανανέωσης, νέο ήθος και καινοτόμες αντιλήψεις, που έχουν δοκιμαστεί στους κοινωνικούς αγώνες και σε συνθήκες πραγματική κάλπης (κι όχι κομματικού …

σωλήνα), όπως ο 28χρονος αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Άγγγελος Δημητρόπουλος, εγκαταλείπουν το φθαρμένο και ξεπεσμένο κομματικό απομεινάρι του Βενιζέλου και συντάσσονται στη νέα δυναμική Κινηματική πρωτοβουλία του Γίωργου Παπανδρέου, για την πρόοδο και την μεταρρύθμιση σε πλαίσια δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ολόκληρη η δήλωση αποχώρησης του Άγγελου Δημητρόπουλου από το ΠΑΣΟΚ:

Το 2004 γράφτηκα μέλος στο ΠΑΣΟΚ, όντας μαθητής ακόμα, για να στηρίξω τον Γιώργο Παπανδρέου στις εκλογές ανάδειξής του ως Προέδρου του Κινήματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο πολιτικός που στα μάτια ενός 17χρονου φάνταζε ως ο μόνος που του έδινε το ΟΡΑΜΑ της πραγματικής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ σε όλα τα επίπεδα.

Από τότε και ως σήμερα, έδωσα μάχες απ’όπου μπορούσα, χωρίς ποτέ να αρνηθώ τις ΑΞΙΕΣ μου, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Σήμερα, ήρθε η στιγμή να κάνω ένα βήμα παραπάνω.

Αποχωρώ από το ΠΑΣΟΚ. Το κάνω με βάρος καρδιάς αλλά με πλήρη συνείδηση. Προχωρώ σε αυτό το βήμα γιατί δεν μπορώ να ανεχτώ πια να βρίσκομαι σε ένα κόμμα που δέχεται να είναι ουρά των «Μπαλτάκων».

Δεν μπορώ να είμαι σε ένα κόμμα που δεν τολμά να βάλει ούτε ένα προοδευτικό πρόταγμα στη διακυβέρνηση της χώρας, τη στιγμή που από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κρινόταν η πλειοψηφία στη Βουλή.

Δεν μπορώ να είμαι σε ένα κόμμα του οποίου ο Πρόεδρος χαρακτηρίζει δεκάδες νέους «τσογλάνια» επειδή απλώς βρέθηκαν σε ένα πολιτικό συμπόσιο που συμμετείχαν ακόμα και νομπελίστες.

Αφήνω το ΠΑΣΟΚ και ακολουθώ τον Γιώργο Παπανδρέου στο νέο αυτό ξεκίνημα, στο χτίσιμο ενός νέου Κινήματος με στόχο τη μετάβαση στη ΜΕΤΑΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΕΛΛΛΑΔΑ.

Πάντα πιστός στο ΟΡΑΜΑ για πραγματική ΑΛΛΑΓΗ, για μια Ελλάδα Δικαιοσύνης και Δημιουργίας.

smartpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου