Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Σε ρόλο «γκεσταπίτισσας» η Χούκλη «ανέκρινε» τον Γ. Παπανδρέου

1779817_10205808197187042_5803289327679595367_n.jpg

Σήμερα παρακολουθήσαμε μία από τις χειρότερες συνεντεύξεις που έχουν δοθεί στην ελληνική τηλεόραση. Δράστης η κυρία Χούκλη, η οποία αντιμετώπισε τον Γιώργο Παπανδρέου με τελείως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, του έκανε ερωτήσεις από τις οποίες δεν περίμενε καμία απάντηση αλλά ούτε και επέτρεπε στον πρώην πρωθυπουργό να τοποθετηθεί...
Δεν υπήρξε ούτε μία ερώτηση στην οποία να δόθηκε ο απαραίτητος τηλεοπτικός χρόνος για να απαντήσει τεκμηριωμένα ο καλεσμένος της.  

Η κα Χούκλη κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να του πει τη γνώμη της γι᾽ αυτόν.

Ξεπερνώντας τα όρια της αγένειας, η κα Χούκλη έκανε ερωτήσεις στις οποίες έδινε χρόνο 10-20 δευτερόλεπτα στον πρωθυπουργό να απαντήσει, διακόπτοντάς τον συνεχώς και προχωρώντας σε νέες ερωτήσεις-διαπιστώσεις, μην αφήνοντας να απαντηθούν βασικά ερωτήματα!

Αναφέρουμε ενδεικτικά ένα παράδειγμα:

Διατύπωσε, λοιπόν, η κα Χούκλη σε μία και μόνο ερώτηση το ζήτημα της ένταξης στο μνημόνιο, το σύνθημα ''λεφτά υπάρχουν'' και το δημοψήφισμα και περίμενε να της απαντήσει ο κος Παπανδρέου σε 20 δευτερόλεπτα. Εντάξει, αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφική ερώτηση αλλά δημοσιογραφική αθλιότητα.

Ο Παπανδρέου εξήγησε ότι το ''λεφτά υπάρχουν'' αφορούσε σε εξορθολογισμό και όχι σε παροχολογία. Κάθε λογικός δημοσιογράφος θα έπρεπε να κάνει ως επόμενη ρημάδα ερώτηση αν πράγματι υπήρξε οικονομικός εξορθολογισμός! Έκανε τελικά αυτά που είπε ο Παπανδρέου ή μας κορόιδεψε; Εντούτοις, στην Ελλάδα, έχουμε κάνει την μονταζιέρα σημαία, επιμένουμε να συνδέουμε το ''λεφτά υπάρχουν'' με παροχές, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι το προεκλογικό πρόγραμμα ΓΑΠ του 2009 ήταν το πιο συγκροτημένο και με τις λιγότερες παροχές στην μεταπολιτευτική μας ιστορία.

Τα συμπεράσματα που βγάζει κανείς παρακολουθώντας τη συνέντευξη;

Για την κα Χούκλη ο ΓΑΠ ευθύνεται για την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο και όχι ο Καραμανλής!

Για την κα Χούκλη το λεφτά υπάρχουν αφορούσε παροχές και όχι εξορθολογισμό των δαπανών.

Για την κα Χούκλη το δημοψήφισμα ήταν έγκλημα και όχι δημοκρατική επιλογή.

Για την κα Χούκλη ο Παπανδρέου διασπά το υγιές ΠΑΣΟΚ της διαφάνειας, αξιοκρατίας και δημοκρατίας.

Για την κα Χούκλη ο πρωθυπουργός του 44% δεν πρέπει να επιστρέψει για να υπερασπιστεί αρχές και αξίες.

Για την κα Χούκλη, ο Παπανδρέου δεν πρέπει να υπάρχει στην πολιτική ζωή της χώρας.




Εδώ θα είμαστε κα Χούκλη, να δούμε τις επόμενες συνεντεύξεις με πολιτικούς αρχηγούς, να βάλουμε τα βίντεο συγκριτικά για να δούμε πως έχετε μετατρέψει το λειτούργημα σε κακούργημα και άλλους τους χαϊδεύετε ενώ άλλους τους «εξετάζετε».  Ή να σας θυμίσουμε την συνέντευξη Σαμαρά η οποία εξελίχθηκε περίπου σε ομιλία [εδώ]; 

Και αλήθεια, κάνοντας έναν απολογισμό, τι εκμαιεύσατε από τη συνέντευξη, ποιο ήταν το λαβράκι που βγάλατε; Και αν δεν υπήρξε έστω αυτό, δόθηκε κάποια χρήσιμη πληροφορία στους τηλεθεατές σας, πέραν του ότι ο Παπανδρέου δεν θα μπει στη βουλή;

Ο Παπανδρέου θα μπει στην βουλή, κα Χούκλη. Είτε τον αποκλείετε από τα ΜΜΕ είτε κανιβαλίζετε πάνω του και πάνω μας. Διότι ο Παπανδρέου έχει μία σχέση με το λαό που δεν μπορεί να του στερήσει καμία προπαγάνδα και κανένας αποκλεισμός.
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου