Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!



ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ εκείνο που πάντα μ' ενδιέφερε στην πολιτική ζωή του τόπου ήταν και είναι το ΗΘΟΣ των πολιτικών. Αυτό για το οποίο μπορεί να επαίρεται ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ίσως του βρείτε λάθη και παραλείψεις, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να του προσάψει αρνητικά για το ήθος του, και ως ανθρώπου και ως πολιτικού.
Παρακολούθησα χτες βράδυ την ομιλία του στο γήπεδο του .....
Πανελληνίου και ήταν ίσως η πρώτη φορά που στάθηκα με προσοχή σε όλα όσα είπε. Και ήταν ειλικρινής, σαφής και φυσικά έδινε ένα όραμα ζωής. Θα προσθέσω ωστόσο ότι στη χθεσινή συγκέντρωση έμεινα κατάπληκτος από το πλήθος [μέσα κι έξω από το γήπεδο - είχε κλείσει η Ευελπίδων], τη ζωντάνια, την ομοιογένεια και το πάθος.
Οι περισσότεροι από τους φίλους εδώ στο διαδίκτυο νομίζω ότι ήσαν εκεί, συμμετέχοντας σ' ένα πανηγύρι αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα.
Ωστόσο θέλω να επισημάνω κάτι που, μεταξύ άλλων, είπε ο Παπανδρέου. Σχετικά με το θέμα των συνεργασιών: «Είμαστε και απέναντι στην αριστερή συντήρηση και απέναντι στην πελατειακή πολιτική της δεξιάς και απέναντι στη συγκεντρωτική λογική την οποία εκπροσωπεί ο κ. Τσίπρας»!!!!!
Λοιπόν, είμαι βέβαιος ότι το νεανικό πάθος των υποστηρικτών του ΚΙΝΗΜΑτος, είναι μια στέρεη βάση και μπορούμε να συνεχίσουμε, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η πολυπόθητη ανατροπή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου