Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτή πρόσκληση στη Δράμα από το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

Ανοιχτή πρόσκληση στη Δράμα από το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝΔράμα 7 Ιανουαρίου 2015
Με τη νέα χρονιά, ένα νέο ξεκίνημα έγινε στις 3 Γενάρη από το Γεώργιο Α. Παπανδρέου και απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες σε αυτό.
Συμμετέχουμε στην αφετηρία ενός κινήματος που μπορεί και πρέπει να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στα μεγάλα διακυβεύματα που αφορούν τη χώρα και το μέλλον όλων μας......

Ως ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ πιστεύουμε πως η επαναπολιτικοποίηση της κοινωνίας μέσα από μια οριζόντια οργανωτική δομή με τη συμμετοχή της βάσης, είναι η πυξίδα για την επιστροφή στην πολιτική σε μια εποχή που άλλοι την έχουν  απαξιώσει. Αυτήν την πορεία οφείλει να αποφασίζει και να συνδιαμορφώνει καθημερινά ο ίδιος ο λαός.

Είναι πια ηλίου φαεινότερο, ένα κίνημα γεννιέται, από τα κάτω, με τη θέληση και τη συμμετοχή των απλών πολιτών, ένα κίνημα από τη βάση, με την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει να έχει στενούς δεσμούς.

Ξεκινάμε και από τη Δράμα, Πάμε μαζί για τις αξίες μας! Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για αυτοοργάνωση την Πέμπτη 8.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Εμπορικό» με στόχο:

1.      Την εγγραφή μελών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

2.      Την κατάθεση βουλευτικών υποψηφιοτήτων

3.      Τη σύσταση Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα

Περιμένουμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Δράμας εκεί!

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου