Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

"Κίνημα " Το ψηφοδέλτιο στο Νομό Δράμας



Οι  υποψηφιότητες  βουλευτών νομού Δράμας για το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών  στόχο είχαν  να αποτυπώσουν τη δυναμική της αυτοοργάνωσης και τη διάθεση παλαιών και νέων στελεχών να παλέψουν για τις αρχές και τις αξίες μας.
 Παρά το γεγονός ότι  ....
πολλοί απεύχονταν την παρουσία του Κινήματος σε αυτές τις εκλογές και παρά τον ελάχιστο χρόνο που υπήρχε λόγω της επίσπευσης των εκλογών, το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στη Δράμα απαρτίζεται από πέντε δυναμικές υποψηφιότητες. Πρόθεσή μας υπήρξε να αναδείξουμε υποψηφιότητες όχι μόνο πολιτικών στελεχών με εμπειρία αλλά και απλών πολιτών, καταξιωμένων επαγγελματιών διαφορετικών ηλικιών και δραστηριοτήτων.
Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  είναι έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα πόρτα-πόρτα για μια κοινωνία αξιών, δικαιοσύνης, δημιουργίας και ελπίδας. Αυτήν την ελπίδα που δημιουργεί το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
  • Καρατζόγλου Αργύρης του Γεωργίου (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής: Γεννήθηκε το 1985 στη Δράμα. Έκανε σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο (Κομοτηνή), στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και συνεχίζει τις σπουδές του με μεταπτυχιακά στη Διοίκηση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Αθήνα). Δουλεύει παράλληλα ως προπονητής ομάδων Αντισφαίρισης. Ανέπτυξε εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες ως συνεργάτης του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως μέλος εθελοντικών σωματείων,  ενώ ξεχωρίζουν  η εθελοντική του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και στους Παραολυμπιακούς το 2011. Η σχέση του με την πολιτική ξεκινά με την ενεργή συμμετοχή και εκλογή του ως προέδρου φοιτητικής παράταξης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. 

  • Ορφανίδης Αλέξανδρος του Κωνσταντίνου (Επιχειρηματίας): Γεννήθηκε το 1970 στη Δράμα, με καταγωγή  από το Μεσοχώρι του Παρανεστίου. Σπούδασε Τεχνικός δικτύων Η/Υ και Τηλεπικοινωνιών και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας. Η ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα και ο έντονος προσανατολισμός του στην Οικολογία και την Πράσινη Ανάπτυξη στάθηκαν οι αιτίες για τη δραστηριοποίησή του από το 2009 στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή της Δράμας και έχει στραμμένη την προσοχή του στα προβλήματα του τόπου. Αποφάσισε για πρώτη φορά  να συμμετάσχει στα κοινά με την υποψηφιότητά του ως βουλευτής Δράμας με το Κίνημα Δημοκρατών σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.

  • Παπαδόπουλος Αριστοτέλης του Κωνσταντίνου (Συνταξιούχος Δημοσίου):Είναι παντρεμενος με δύο παιδια. Υπηρέτησε στο δημόσιο τομέα, στο Υπουργείο Οικονομικών σε θέσεις νευραλγικού τομέα. Έγινε διευθυντής στην ΔΟΥ Κ. Νευροκοπίου και στη ΔΟΥ Δράμας, δούλεψε στην Κτηματική Υπηρεσία Δράμας, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες της πρώην νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Ανέπτυξε  κοινωνική -πολιτιστική αθλητική δράση επί σειρά ετών,  ως πρόεδρος των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, σε πολιτιστικά αθλητικά σωματεία. Υπήρξε συνδικαλιστής και ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1996 έως και σήμερα στο Δήμο Δοξάτου Δράμας, διατελώντας πρόεδρος του δ.δ Αγίου Αθανασίου του Δήμου Δοξάτου για δώδεκα χρόνια. Στηρίζει με σθένος το Κίνημα Δημοκρατών σοσιαλιστών και το Γιώργο Παπανδρέου ως εγγυητή της σταθερότητας στη χώρα.

  • Παπαδόπουλος Γρηγόρης του Χρήστου (Οικονομολόγος):Γεννήθηκε το 1967 στη Δράμα και μεγάλωσε στην  Καλλίφυτο. Είναι παντρεμένος και πατέρας  δύο παιδιών. Ζει και εργάζεται στη Δράμα από το 1992  με την ιδιότητα του λογιστή σε ανώνυμες εταιρείες αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στο τμήμα Οικονομικών της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ.  και έκανε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη  Διοίκησης  Επιχειρήσεων της Ε.Ε.Δ.Ε. Ως φοιτητής, δραστηριοποιήθηκε σε φοιτητικούς συλλόγους και πείστηκε ότι αξίζει να παλεύει κανείς για τις αξίες του, όταν είναι για το κοινό καλό. Από το 2006 έως 2010 εκλέχθηκε σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Καλλιφύτου. Από το 2008 έως το 2012 εκτέλεσε  χρέη γραμματέα Δημοτικής  Οργάνωσης  ΠΑΣΟΚ Δήμου Δράμας. Από το 2011 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δράμας. Από τον Ιανουάριο του 2013 έως το Μάϊο του 2013 ανέλαβε καθήκοντα Αντιδήμαρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι τον Αύγουστο του 2014,  χρέη  προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας.  Υπέγραψε τη Διακήρυξη Ίδρυσης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις 3 Ιανουαρίου του 2015 και βάζει υποψηφιότητα ως βουλευτής Δράμας με  το Γιώργο Παπανδρέου.
  • Παπουτσής Ιωάννης του Αθανασίου (Εκπαιδευτικός).: Με καταγωγή από το Μοναστηράκι Δράμας, είναι παντρεμένος και έχει έναν πεντάχρονο γιο. Δούλεψε ως εκπαιδευτικός Μηχανολόγος -Ηλεκτρολόγος και διετέλεσε διευθυντής στα ΕΠΑΛ του Δήμου Δράμας. Απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης «ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π. το 2013. Η ενασχόλησή του με το λαϊκό πολιτισμό είναι διακριτή σε πολλά επίπεδα με συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και με συγγραφική  δραστηριότητα επί πολλά χρόνια γύρω από ζητήματα παράδοσης και λαϊκού πολιτισμού. Είναι  πρόεδρος της του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοναστηρακίου και του Κέντρου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας με έντονη παρουσία και δραστηριοποίηση σε όλο το νομό και όχι μόνο. Η ανάμειξη με τα κοινά περιλαμβάνει την εκλογή του σε δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια και νομαρχιακές επιτροπές. Βασική του μέριμνα παραμένει η πολιτιστική και δημοκρατική συγκρότηση των νέων και για αυτό έχει καταρτίσει και υλοποιήσει πολλά σεμινάρια και ευρωπαϊκά προγράμματα με εκπαιδευτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο. Διετέλεσε Συντονιστής Επιμόρφωσης Στελεχών ΠΑΣΟΚ νομού Δράμας  έως το 2009 και είναι από τους πρώτους υποστηρικτές του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου. Βάζει υποψηφιότητα για βουλευτής Δράμας δίνοντας προσωπικό τόνο σε αυτήν  γιατί πιστεύει στην κοινωνική αλληλεγγύη ως αξία της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού .


Από το Γραφείο Τύπου
www.facebook.com/pages/(link is external)Κίνημα-Δημοκρατών-Σοσιαλιστών-Δράμας/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου