Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Ρουσόπουλος, Καμμένος μεταξύ 90 Ελλήνων που φιλοξενήθηκαν πρόσφατα σε βίλα ολιγάρχη στην Κριμαία;


Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για τις διασυνδέσεις μέρους του ελληνικού πολιτικού συστήματος με Ρώσους ολιγάρχες με νέες πληροφορίες να βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας και να αφορούν μεταξύ άλλων την οικογένεια Καμμένου και την οικογένεια Ρουσόπουλου.......

Ο Βούλγαρος Christo Grozev δημοσιεύσει σήμερα στο blog του λίστα με 90 Έλληνες οι οποίοι φέρονται να ταξίδεψαν πολύ πρόσφατα στην Κριμαία και να διέμειναν σε πολυτελείς εγκαταστάσεις, καλεσμένοι του ολιγάρχη Konstantin Malofeev, o οποίος από πολλούς θεωρείται ο βασικός χρηματοδότης των φιλορωσικών δυνάμεων στις πολεμικές συγκρούσεις στην Ουκρανία.

Στη λίστα με τους Έλληνες καλεσμένους περιλαμβάνεται η οικογένεια του Πάνου Καμμένου αλλά και το ζεύγος Ρουσόπουλου-Ζαχαρέα. Την εποχή του πιθανολογούμενου ταξιδιού, η κ. Ζαχαρέα απουσίαζε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ταξίδεψε στη Μόσχα με τον σύζυγο της για ένα γάμο. Στη λίστα υπάρχουν κι άλλα γνώριμα ονόματα από τον κόσμο των ΜΜΕ.

Όλες οι αποκαλύψεις του Βούλγαρου ερευνητή και η λίστα των Ελλήνων εδώ. Χρειάζονται άμεσα εξηγήσεις, η χώρα οδεύει με φουλ τις μηχανές προς το απόλυτο διπλωματικό και οικονομικό αδιέξοδο. Φοβάμαι ότι η τράπουλα είναι στημένη.

Υ.Γ Το σχόλιο του ερευνητή που προχώρησε στις αποκαλύψεις αυτές είναι σαφές:

In short, the new Minister of Defense of a NATO/EU country was lavishly entertained by a war criminal. And that’s only the surface part of the story.
- See more at: http://www.parapolitiki.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου