Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΣΙΠΑ..



...αντί του ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ θα έγραφε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράκης.


Για όσους έχουν ακόμα ψευδαισθήσεις για την ποιότητα του κατά ΣΥΡΙΖΑ «αριστερού» πολιτικού λόγου. Και μάλιστα στην ακόμα πιο «αριστερή» έκφρασή του αυτή του «Αριστερού ρεύματος».
Διαβάστε  πόσες βρισιές και χαρακτηρισμοί μπορούν να χωρέσουν σε ένα..... άρθρο στην ΙΣΚΡΑ την έκφραση των πούρων «αριστερών» του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το χυδαιογράφημα το αποκαλούν πολιτική αντιπαράθεση και μάλιστα από τα αριστερά…
Κάντε προβολή και φανταστείτε τους σε θέσεις εξουσίας...

Μας αποκαλούν ψυχοπαθείς (το ίδιο λέει και ο Βενιζέλος, τυχαίο;)
·       «Ζουρλομανδύας τυλίγει το χώρο του ΠΑΣΟΚ «θρυλικού» πρώην πρωθυπουργού της χώρας Γ. Παπανδρέου»

Μας αποκαλούν γελοίους (το ίδιο λέει και ο Πρετεντέρης, τυχαίο;)
·       «Το μεγαλύτερο, ίσως, ανέκδοτο των τελευταίων χρόνων είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου σπεύδει να ιδρύσει κόμμα»

Αποκαλούν τον ΓΑΠ  πληρωμένο  πράκτορα και πιόνι. (Τα ίδια έλεγαν θυμίζω και για τον Ανδρέα, το ίδιο λέει και ο Καμμένος, τυχαίο;)
·       «Η τραγωδία, όμως, για τη χώρα είναι ότι βρίσκονται ακόμα κάποια στελέχη να πλαισιώνουν σε αυτήν την φαρσοκωμωδία τον κατ’ εξοχήν πρωθυπουργό της τρόικας και των μνημονίων, τον πρωθυπουργό της κοσμοπολιτικής αποεθνοποίησης του τόπου, ένα μακάβριο πιόνι του παγκοσμιοποιημένου φιλελεύθερου χρηματιστικού κεφαλαίου, που έχει τόσο ελάχιστη επαφή με πράγματα και καταστάσεις σε αυτή τη χώρα, ώστε να του επιτρέπεται με τη μεγαλύτερη άνεση να προβαίνει αδίστακτα και αυταρχικά στα πιο καταστροφικά επινοήματα που του σερβίρονται και συχνά στην υλοποίηση των περίεργων εμμονών του»

Μας αποκαλούν επιπόλαιους και τυχοδιώκτες (το ίδιο λένε και ο Βενιζέλος με τον Πρετεντέρη, τυχαίο;)
·       «η συγκρότηση άρπα - κόλλα κόμματος από τον ΓΑΠ»

Μας αποκαλούν παλαιοκομματικούς, άρρωστους και προσωπολάτρες (το ίδιο λέει και ο Βενιζέλος, τυχαίο;)
·       «Το νέο κόμμα, προσφέρει πολιτική στέγη σε κάποιους που είναι αθεράπευτα προσκολλημένοι στο όνομα Παπανδρέου και νομίζουν ότι «τα ράσα κάνουν τον παπά».

* Ο αρθρογράφος Άκης Μπαδογιάννης είναι μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. (Μιλάμε για υψηλή διανόηση και ακόμα υψηλότερο πολιτικό ΗΘΟΣ και ΥΦΟΣ. Καθοδήγηση λέμε…)

Ποιοι αλήθεια  τα λένε αυτά;


Αυτοί που ανασυγκολλούν τα "σκισμένα" μνημόνια στα μυστικά ραντεβού με τον Ασμουσεν στις μπυραρίες του Βερολίνου

Αυτοί που προσφεύγουν στις συμβουλές του «εγκληματία», σύμφωνα με τον αρχηγό τους, Προβόπουλου μέσα από πολυδιαφημισμένες συναντήσεις  κορυφής

Αυτοί που αρνήθηκαν το δημοψήφισμα το 11 για να βοηθήσουν τους εγχώριους και εξωχώριους  υπονομευτές του Παπανδρέου και αναδεικνύουν  σήμερα το δημοψήφισμα ως λύση για τα σοβαρά θέματα.

Αυτοί που κατηγορούσαν τον Παπανδρέου ως ευρωλάγνο και σήμερα παρουσιάζονται ως οι απόλυτοι εραστές του ευρώ.

Αυτοί που στάθηκαν αλαμπρατσέτα και μούτζωναν και χειροδικούσαν με τους χρυσαυγίτες στις  πλατείες και στις παρελάσεις των «αγανακτισμένων» και σήμερα μιλάνε για «τάξη και ασφάλεια».

Ετοίμασαν κουστούμια, μοιράζουν θέσεις. Γυαλίζει το μάτι τους μπροστά στο ενδεχόμενο των υπουργικών και κρατικών μερσεντές.
Θέλουν όμως  να το σιγουρέψουν για αυτό και συνάπτουν συμμαχίες αρπα-κολλατζίδικες με Προβόπουλους, Καμμένους και Βενιζέλους.

Γι’ αυτό και επιτίθενται με χυδαίους χαρακτηρισμούς και ύβρεις σε ότι νομίζουν ότι απειλεί την κυβερνητική αρπαχτή και τις τυχάρπαστες συμμαχίες τους, τον Γιώργο Παπανδρέου.

Οι Μητρόπουλοι αφομοίωσαν πολιτικά και ιδεολογικά τους Λαφαζάνηδες. Απροσδόκητα γρήγορα η χειρότερη εκδοχή του παρασιτικού ΠΑΣΟΚ ξεγύμνωσε και ισοπέδωσε τις «αριστερές» εκδοχές των ρευμάτων και των συνιστωσών. Γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια με όποιο κόστος, με όποιο τίμημα.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΣΙΠΑ θα έγραφε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράκης.
http://alekos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου