Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Κρατούμενος ο Μπακατσέλος ...

...μετά από μήνυση των εργαζομένων του «Αγγελιοφόρου»...
Στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας βρίσκεται κρατούμενος αυτήν τη στιγμή ο κ. Μπακατσέλος μετά από μήνυση των εργαζομένων στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος», για τη μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων.
Πρόκειται για...
το γιο του γνωστού βιομήχανου Αλέξανδρου Μπακατσέλου, Βασίλη, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του προέδρου της εταιρίας Εκδοτική Β. Ελλάδος μετά την παραίτηση του πατέρα του.
Μάλιστα, η μήνυση των εργαζομένων στρέφεται και κατά του βιομήχανου κ. Αλέξανδρου Μπακατσέλου, πρώην προέδρου της εταιρίας. Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό αν ο κ. Αλέξανδρος Μπακατσέλος αναζητήθηκε και αν τελικά βρέθηκε.
Παράλληλα, σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι διοικητικοί, τεχνικοί και δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», μετά και τη μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων ενώ ήδη παραμ'ενουν πέντε μήνες απλήρωτοι.
Οι ενώσεις, μάλιστα, των εργαζομένων ζητούν με ανακοίνωσή τους «την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση όλων, πολιτών, πολιτικών και πολιτείας, για την τήρηση –ως ελάχιστο– της νομιμότητας», ενώ δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα δίκαια των εργαζομένων.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου