Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Το κάλεσμα του πρόεδρου της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα για ενότητα του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου

loverdos_29122014.jpg

Ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στους οποίους ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Γιάννης Δριβελέγκας και ο Γιάννης Μανιάτης μετέβησαν στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή προσπαθώντας να τον μεταπείσουν και να τον αποτρέψουν από το να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος. [iefimerida].....
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κρεμαστινός είπε στον πρώην πρωθυπουργό ότι το όνομα Παπανδρέου δεν μπορεί να διαχωριστεί απ' το ΠΑΣΟΚ διότι είναι ταυτόσημα και αν διαχωριστούν «θα χάσει ο Παπανδρέου και όχι το ΠΑΣΟΚ».

Την επίσκεψη των 5 βουλευτών στο γραφείο του κ. Παπανδρέου αποκάλυψε στο Mega ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Η ενότητα για εμας είναι επιβεβλημένη. Είμαστε μπροστά σε εκλογές. Υπάρχει υποχρέωση να είμαστε μαζί και να μη διασπαστούμε» είπε ο κ. Λοβέρδος.

«Επιφυλάχθηκε να μας απαντήσει» πρόσθεσε ο υπουργός Παιδείας.

Epikairo: Δύο πραγματάκια. Αφού αυτοί οι 5 βουλευτές (όλοι του κλίματος Βενιζέλου) κόπτονται για το καλό του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν πήγαν και στο γραφείο του Βενιζέλου να του ζητήσουν την παραίτησή του για το καλό του ΠΑΣΟΚ;

Και κάτι ακόμα: Ο Παπανδρέου πρότεινε Συνέδριο ΠΑΣΟΚ και εκλογή νέας ηγεσίας ΠΡΙΝ τις εκλογές. Ο πρώην επικεφαλής της ΔΗΠΑΡ και όψιμος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν αποδέχτηκε την πρόταση, αλλά είναι γνωστό τοις πάσι ότι επίσπευσε την εκλογή ΠτΔ για να εγκλωβίσει τον Παπανδρέου.

Αφού λοιπόν ο Βενιζέλος έκανε ότι ακριβώς ήθελε για να φτιάξει την ιστορία όπως τον βολεύει (ας μην ξεχνάμε το βίντεο με τον Τάκη τον Ρήγα), τώρα ζητά από τον Παπανδρέου να του κάνει και το τελευταίο κέφι, ο κύριος υπαίτιος για την κατάντια του ΠΑΣΟΚ.

Και κάτι τελευταίο: Να ζητά ενότητα ο Πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα συνιστά ακόμα έναν λόγο για να προβεί ο Παπανδρέου σε ίδρυση κόμματος..
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου