Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Στενός συνεργάτης του Σαμαρά παραδέχεται την ύπαρξη εκστρατείας τρόμου

img_642214183044981418592951
Σε ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Guardian η δημοσιογράφος Helena Smith αναφέρθηκε στην εκστρατεία τρομοκράτησης της ελληνικής κοινής γνώμης και στις παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση του «κατάλληλου» κλίματος. Αυτό όμως που ήταν αποκαλυπτικό βρισκόταν στην τελευταία παράγραφο.................

Σε αυτή  παρατίθεται σχόλιο στενού συνεργάτη του Σαμαρά ο οποίος χαρακτήρισε την επιχείρηση τρομοκράτησης ως «win-win»  λέγοντας ότι «ακόμα και αν χάσουμε στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πάλι θα βγούμε κερδισμένοι επειδή οι ψηφοφόροι θα κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για το χάος που προκλήθηκε και αυτό θα μας εξασφαλίσει τη νίκη στις εθνικές εκλογές».
Σύμφωνα με το άρθρο του Guardian το κλίμα τρόμου που δημιουργείται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα είναι απίστευτο. Η δημοσιογράφος αναφέρεται στην επίσκεψη του Γάλλου υπουργού οικονομίας, κ. Μοσκοβισί, που θα βρίσκεται στην Αθήνα τις δύο επόμενες ημέρες (στις οποίες δεν θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα) αλλά και στις παρεμβατικές δηλώσεις του προέδρου της Ε.Ε, κ. Γιούνκερ.
Η Smith αναφέρεται επίσης στην ομιλία του Τσίπρα στην οποία κατήγγειλε την ύπαρξη καμπάνιας τρόμου από την Τρόικα και τους εκπροσώπους της καθώς και από μεγάλα διεθνή ΜΜΕ προκειμένου να φοβίσουν την κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου