Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

"Ψάχνεται" για λύσεις ο Σαμαράς...

samaras

Την ώρα που η κυβέρνηση περίμενε να λειτουργήσουν ευεργετικά για αυτήν το κλείσιμο της Βουλής και η απουσία της τρόικας, βλέπει να βυθίζεται σε μεγάλους στροβιλισμούς εξαιτίας του ΕΝΦΙΑ, του εμπάργκο στη Ρωσία και τους ενστόλους.
       
Σε...

αναζήτηση τρόπου για να ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βλέπει την κυβέρνηση να στροβιλίζεται στη δίνη διαφόρων θεμάτων, όπως οι ρυθμίσεις για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, το εμπάργκο της Ρωσίας στα ευρωπαϊκά προϊόντα, αλλά και το ασφαλιστικό των ενστόλων.

Όλα αυτά, την ώρα που το κυβερνητικό επιτελείο ήλπιζε πως με το κλείσιμο της Βουλής «μια ώρα αρχύτερα» και τη συμφωνία για την πραγματοποίηση των συζητήσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Παρίσι, θα πάει με άλλο αέρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να προχωρήσει σε μια νέα πολιτική αφήγηση για έξοδο από το Μνημόνιο και τη διευθέτηση του χρέους.

Παράλληλα όμως, εντός της Νέας Δημοκρατίας εντείνεται η γκρίνια για τις κινήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την κίνηση 38 βουλευτών να μπλοκάρουν το αντιρατσιστικό που επέμεινε το ΠΑΣΟΚ να περάσει από το θερινό τμήμα...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου