Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Δια βίου πελατειασμός..

tsironis_18082014.jpg
 Τα καθήκοντά του ως γενικός γραμματέας Δια Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας ανέλαβε μετά την ορκωμοσία του ο οικονομολόγος και πρώην βουλευτής Άρτας, Δημήτριος Τσιρώνης. [thepaper]....
Ο κ. Τσιρώνης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τον υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη τους και ανέφερε ότι «η δια βίου μάθηση δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ανάγκη».

Epikairo: Τι εστί ο Δημήτρης Τσιρώνης; Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος απέτυχε να επανεκλεγεί το 2012. Πιστός ακόλουθος του Ανδρέα Λοβέρδου, τον ακολούθησε τόσο στη ΡΙΚΣΣΥ, όσο και στη Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα και εξαιτίας αυτού, ο πολιτικός του πάτρωνας τον αντέμοιψε με μια θέση Γενικού Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείο Παιδείας, αφού προηγουμένως ο πάτρωνας του Λοβέρδου, ο Βενιζέλος, του έδωσε χαρτοφυλάκιο στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Ο Τσιρώνης λέει το τυποποιημένο ότι "η δια βίου μάθηση δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ανάγκη". Όσοι υποστηρίζουν την λογική του openGov και την ανάγκη αξιοκρατικής στελέχωσης του κρατικού μηχανισμού με το καλύτερο και κατάλληλο δυναμικό, πρέπει να απαντήσουν "ο δια βίου πελατειασμός και κομματισμός είναι ανάγκη να ξεριζωθεί και όχι πολυτέλεια"..

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου