Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΚΑΟΔ.... Θοδωρής Ζάρας : Η Δράμα είναι το σπίτι μου

Ο Θοδωρής Ζάρας συνεχίζει για τέταρτη σεζόν στον ΚΑΟΔ γιατί στην Δράμα νιώθει σαν το σπίτι του όπως εξομολογείται στο esake.gr.
«Οι συνθήκες στην ομάδα είναι πολύ καλές, το περιβάλλον γνώριμο και η διοίκηση φερέγγυα στις υποχρεώσεις της», εξηγεί ο 27χρόνος γκαρντ για ...
την επιλογή του να παραμείνει στον ΚΑΟΔ, ο οποίος την περασμένη σεζόν έκανε την καλύτερη πορεία της ιστορίας του στην Basket League ΟΠΑΠ και τερμάτισε στην έκτη θέση της τελικής βαθμολογίας. «Μπορούμε να επαναλάβουμε την ίδια πορεία την νέα αγωνιστική χρονιά», δηλώνει ο αρχηγός της ομάδας της Δράμας και τονίζει για τον νέο… παλιό προπονητή, Κώστα Μέξα, που πήρε… προαγωγή από ασίσταντ σε χεντ κόουτς ότι: «Είμαι σίγουρος ότι με τον κόουτς Μέξα θα παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ».

Επίσης, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Δράμας στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης»: «Έχουμε ανάγκη την στήριξη του και είναι σημαντική για μας. Θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα και όχι μόνο στα ματς με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό»

Η πρώτη ερώτηση που απευθύναμε στον Θοδωρή Ζάρα ήταν γιατί συνεχίζει για τέταρτη συνεχή σεζόν στον ΚΑΟΔ. «Γιατί οι συνθήκες στην ομάδα είναι πολύ καλές, το περιβάλλον είναι γνώριμο και η διοίκηση φερέγγυα στις υποχρεώσεις της», απάντησε ο 27χρόνος γκαρντ και υπογράμμισε: «Στην Δράμα νιώθω σαν το σπίτι μου. Αυτό τα λέει όλα».

- Την περασμένη σεζόν ο ΚΑΟΔ έκανε εξαιρετική πορεία, την καλύτερη στην ιστορία της στην Basket League ΟΠΑΠ και τερμάτισε στην έκτη θέση της τελικής βαθμολογίας. Ποιοι είναι οι στόχοι στην νέα αγωνιστική χρονιά;

«Να επαναλάβουμε την πορεία της τελευταίας σεζόν και εάν είναι δυνατόν να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Επειδή όπως το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο θα προσπαθήσουμε πρώτα από όλα να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα και μετά να θέσουμε υψηλότερους στόχους. Όπως, άλλωστε, κάναμε και την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά».

- Την τελευταία σεζόν στην έδρα σας νικήσατε τον Ολυμπιακό και ηττηθήκατε στην παράταση από τον Παναθηναϊκό. Θα είστε και την νέα αγωνιστική χρονιά τόσο ανταγωνιστικοί στην έδρα σας;
«Ναι, γιατί όχι; Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους τους αντιπάλους, ακόμη και κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και εάν είμαστε καλύτεροι να τους νικήσουμε».

- Το ρόστερ όσον αφορά στους ξένους θα είναι διαφορετικό. Θα υπάρχει μια δυσκολία προσαρμογής με τους νέους συμπαίκτες;
«Έτσι αρχίζει ο ΚΑΟΔ κάθε χρόνο, με διαφορετικούς ξένους σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Έχουμε συνηθίσει και προσαρμοζόμαστε εύκολα».

- Νέος, αλλά ταυτόχρονα παλιός θα είναι ο προπονητής. Ο Κώστας Μέξας πήρε… προαγωγή και από ασίσταντ θα είναι χεντ κόουτς την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

«Πράγματι, ουσιαστικά είναι παλιός στην ομάδα. Θεωρώ ότι είναι έτοιμος να αναλάβει το «τιμόνι» του ΚΑΟΔ και θα τα πάει πολύ καλά».

- Προσωπικά ποιοι είναι οι στόχοι σου για την νέα σεζόν; Είσαι 27 ετών, θεωρητικά αρχίζει το καλύτερο και πιο ώριμο αγωνιστικό διάστημα της καριέρας σου.

«Εγώ θέλω κάθε αγωνιστική χρονιά να εμφανίζομαι βελτιωμένος. Είμαι σίγουρος ότι με τον κόουτς Μέξα θα παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Ελπίζω και ο ΚΑΟΔ και εγώ προσωπικά να έχουμε καλύτερη σεζόν από την προηγούμενη. Εύχομαι, επίσης, σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς βία και επεισόδια και να έχουμε όλοι υγεία».

- Στον φίλαθλο κόσμο της Δράμας ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις;

«Να τον καλέσω στο γήπεδο. Έχουμε ανάγκη την στήριξη του και είναι σημαντική για μας. Θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα και όχι μόνο στα ματς με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου