Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ξαναχτύπησε ο τραγικός....Γρηγορακος...!!!





Ξαναχτύπησε το τραγικό....ανθρωπάριο...!!!
Το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου φταίει για...όλα...
Τι τρέμουν ο...ακροδεξιός Γρηγοράκος και οι...συν αυτώ...!!
Τελικά, κάποιοι δεν βάζουν μυαλό.
Την ώρα που ακόμα και ευρωπαϊκές εκθέσεις αποδέχονται τα λάθη της κυβέρνησης Καραμανλή και ενώ το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να βρει την περπατησιά του, ενώνοντας υποτίθεται και όχι διασπώντας όχι το κόμμα, αλλά σύσσωμη τη Δημοκρατική Παράταξη, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατ’ εξοχήν «βενιζελικό» στέλεχος και πλέον μέλος της κυβέρνησης, επιτίθεται στην....... ....
κυβέρνηση Παπανδρέου.
Μιλώντας στο «Καρφί», ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αποδίδει την κρίση του ΠΑΣΟΚ στις πολιτικές που ακολούθησε κατά την τελευταία μονοκομματική διακυβέρνησή του.
«Μολονότι η χώρα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού από τα τραγικά λάθη και ανεπάρκειες της διακυβέρνησης Καραμανλή», όπως τουλάχιστον παραδέχεται, «στη συνείδηση της κοινής γνώμης καταγράφηκε το κόμμα μου ως βασικός υπεύθυνος.
Κι αυτό γιατί, ευρισκόμενο στο πηδάλιο της εξουσίας τη δύσκολη αυτή περίοδο, δεν μπόρεσε να δράσει εγκαίρως, να διαπραγματευτεί ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση».
Τώρα, αν μετά από τέτοιες επιθέσεις, αναρωτηθεί κανείς τι ακριβώς και ποιόν φοβούνται κάποιοι εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη, θα έχει ...άδικο...??
Από το Matrix 24..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου